Changelog

Follow up on the latest improvements and updates.

RSS

Gebruikers met het nieuwe gebruikersrecht 'Verwijderde administraties herstellen', kunnen administraties die minder dan 30 dagen geleden verwijderd zijn, herstellen. Let op dat gebruikers met dit recht alle verwijderde administraties kunnen zien, ongeacht administratietoegangsrechten.
Als de boekhoudpakket koppeling van een verwijderde administraties verwijderd is, dan wordt deze ook hersteld.
Raadpleeg dit artikel uit ons helpcentrum voor meer informatie.
Door een wijziging bij onze leverancier welke het zoeken van (nieuwe) relaties in het
internationale handelsregister
ondersteunt, is het helaas niet meer mogelijk om internationale relaties te zoeken en aan te maken via de internationale handelsregister zoekfunctie. Voor Belgische administraties blijft het wel mogelijk om relaties te zoeken op het btw-nummer.
Wanneer op de rechter muisknop geklikt wordt in een boekingsregel of wanneer lang geklikt wordt op een boekingsregel, verschijnt de mogelijk om meerdere regels te selecteren om deze te verwijderen.
chrome_PniYc5BalP
Aan de module Autorisatiemanagement is de conditie 'Opmerkingen' toegevoegd. Zo is het mogelijk om op een specifiek woord welke is toegevoegd aan het veld Opmerkingen, een autorisatieflow te activeren. Ook kan de autorisatieflow geactiveerd worden wanneer Opmerkingen leeg of juist niet leeg is.
image
Meer weten over het toevoegen van opmerkingen via e-mail, via de mobiele app, bij Uploaden & inlezen en bij Boekingen? Raadpleeg dan onderstaande artikelen.

new

Autorisatie

AFAS

Exact Globe

Exact Online

Exact Online Bouw

Autorisatie: Projectleider beschikbaar als autorisatie conditie

Voor AFAS, Exact Online, Exact Online Bouw (voorheen Bouw7) en Exact Globe administraties is de autorisatie conditie 'Projectleider' toegevoegd. Door de autorisatie in Zenvoices op basis van projectleiders in te richten, is het niet langer noodzakelijk om elk nieuw project handmatig aan het autorisatieschema toe te voegen.
image
Voor Exact Globe is naast een veld op regelniveau ook een veld op kopniveau beschikbaar.
Voor AFAS is een update van de GetConnectoren vereist.
Wanneer in het boekingsscherm gebruik wordt gemaakt van het veld 'Aantal', kan vanaf nu voor zowel in- als verkoopfacturen met 3 decimalen achter de komma gewerkt worden.
Is het veld 'Aantal' niet zichtbaar in jouw Exact Online administratie? Raadpleeg dan dit artikel voor meer informatie.
Let op:
Wanneer in desbetreffende administratie in Exact Online 2 decimalen zijn ingesteld en er worden 3 decimalen ingevoerd in Zenvoices, dan wordt dit door Exact Online afgerond naar 2 decimalen.
Bij het aanmaken van relaties is het mogelijk gemaakt om handmatig een numerieke relatiecode in te geven. Dit kan handig zijn wanneer bij debiteuren een relatiematch wordt gemaakt op klantnummer. Wanneer geen relatiecode wordt ingegeven bij het aanmaken van de relatie in Zenvoices, zal InformerOnline het eerstvolgende beschikbare nummer gebruiken.
Meer informatie over onze automatische relatieherkenning van o.a. debiteuren, lees je terug in dit artikel.
Aan de autorisatie voorwaarden is transitorische boeking 'waar' of 'onwaar' toegevoegd. Zo kunnen boekingen welke transitorisch geboekt zijn (of juist niet), aan autorisatoren toegewezen worden. Deze voorwaarde is alleen beschikbaar, wanneer het boekhoudpakket dit ondersteund.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het toepassen van autorisatie.
In boekingstemplates is een optie toegevoegd om regels met dezelfde omschrijvingen en dimensies samen te voegen.
Deze boekingswijze is verbeterd. Voorheen werden alleen de gebruikte btw-percentages uit laatste boeking geraadpleegd om een boekingsvoorstel te genereren. Er kan nu een match gemaakt worden op een btw-percentage van een boeking verder in het verleden.
Voorbeeld:
Wanneer een boeking met zowel 0%, 9% en 21% btw verwerkt wordt en in de laatste boeking alleen 0% btw en 9% btw opgenomen is, zal de software het archief doorzoeken en een boekingsvoorstel genereren op basis van de laatste boeking in het verleden waar wel 21% btw op gefactureerd werd.
Load More