Herkenning van Belgische gestructureerde mededeling en ISO-betalingskenmerk
new
Scan & herken
Automatiseren
UBL export
Deze velden worden herkend en zijn als {herkendebetalingsreferentie} variabel te gebruiken in Zenvoices Premium boekingen. In Zenvoices Lite is het veld Betalingsreferentie toegevoegd, welke automatisch gevuld wordt met een herkende betalingsreferentie.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over beschikbare variabelen.
Voor Exact Online administraties de mogelijkheid toegevoegd om e-mailberichten niet te uploaden
new
Exact Online
In de administratie instellingen bij Exact Online administraties hebben we een instelling toegevoegd waardoor het instelbaar is gemaakt of e-mails meegestuurd dienen te worden bij boekingen. Door het meesturen van e-mails uit te schakelen, zal in de Exact Online mobiele app alleen de factuur getoond worden bij het goedkeuren.
Archief uitgebreid
new
improved
Archief
Aan het archief in Zenvoices Premium hebben we extra velden en filter mogelijkheden toegevoegd zoals o.a. herkenningsscore, kostenplaats, kostendrager, project, geautoriseerd door en boekingsvoorstel automatisch goedgekeurd. Raadpleeg dit artikel voor alle opties in het archief.
Factuurbundels zijn beschikbaar
new
Per direct kunnen factuurbundels aangeschaft worden. Op deze manier betaal je een lagere prijs per factuur. Voor de aanschaf van een factuurbundel betaal je eenmalig een bedrag, de bundel is onbeperkt houdbaar.
Raadpleeg deze pagina voor de beschikbare factuurbundels.
Voor Visma eAccounting administraties de gekoppelde dagboeken ophalen
new
improved
Visma eAccounting
Per direct kunnen dagboeken uit Visma eAccounting administraties met afwijkende dagboekcodes automatisch aan Zenvoices gekoppeld worden.
Boekingswijze toewijsregels
new
Automatiseren
Door automatiseringsregels voor het toekennen van boekingswijzen aan te maken, is het mogelijk om bijv. een kostenplaats uit een document te herkennen en op basis daarvan een vooraf ingestelde template incl. kostenplaats te activeren. Op deze manier kan het handmatig toevoegen van o.a. kostenplaatsen geautomatiseerd worden.
Ondersteuning voor Belgische PEPPOL-registraties door middel van het Belgische KBO-nummer
new
improved
Per direct kunnen in Belgische administraties PEPPOL-registraties uitgevoerd worden middels het KBO-nummer.
Visma eAccounting: Betalingscondities van het type 'Einde maand + ... dagen' worden ondersteund
new
Visma eAccounting
Per direct kan er in Zenvoices gebruik gemaakt worden van de betalingstermijnoptie 'Einde maand + ... dagen'. Zo kan de vervaldatum van een factuur automatisch vastgesteld worden op bijv. 'Einde maand +30 dagen'.
Inkomende e-mails welke buiten de limieten vallen worden automatisch 'gebounced'
new
Door deze toevoeging zullen alle aanleveraars automatisch een bericht ontvangen, dat de door hun verstuurde e-mail niet afgeleverd kon worden door bijv. een te grote bijlage. Op deze manier wordt voorkomen dat documenten verloren raken.
In dit artikel lees je meer over de limieten.
Zenvoices Lite: valuta toegevoegd
new
UBL export
Voor Zenvoices Lite administraties hebben we een valuta veld toegevoegd. Dit veld wordt nog niet automatisch herkend, maar is nu al wel beschikbaar bij de herkenningscontrole en wordt ook overgenomen in UBL facturen. De standaardwaarde is EUR.
Load More