Zenvoices Lite: archief nu 30 dagen beschikbaar
improved
Archief
UBL export
Voor Zenvoices Lite administraties is het archief per direct langer beschikbaar gemaakt, namelijk 30 dagen. Zo kunnen documenten tot 30 dagen na het exporteren nog gedownload worden (in UBL of originele formaat) en kan er langer achteraf feedback gegeven worden op herkende gegevens.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over Zenvoices Lite.
Voor King: mogelijkheid om kostenplaats en kostendrager als aparte velden te tonen
new
improved
Autorisatie
Automatiseren
King Anywhere
Door deze functie te activeren kan tijdens het boeken eenvoudig in een aparte kolom de juiste kostenplaats/kostendrager bij de boeking geselecteerd worden en kan bijv. bij het autorisatiemanagement en automatisering een voorwaarde aangemaakt worden o.b.v. kostenplaats/kostendrager. Voorheen diende dit op grootboekrekeningniveau (bijv. grootboekrekening 4502.1.3) ingesteld te worden.
Boekingen worden op dezelfde manier geboekt in King. Eventuele nieuwe combinaties (bij bijv. nieuwe kostenplaatsen) kunnen automatisch door Zenvoices aangemaakt worden. Zenvoices maakt dan een nieuwe grootboekrekening aan in King voor de gekozen combinatie grootboekrekening/kostenplaats/kostendrager. Deze functie is standaard uitgeschakeld. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Bestellingen & facturen matchen op basis van ontvangsten
new
Exact Globe
Exact Online
King Anywhere
Bestellingen&facturen matchen
Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de module Bestellingen & facturen matchen, kunnen met scan & herken ingelezen facturen vanaf nu ook (naast automatische matching op aantal besteld) automatisch gematched worden op basis van ontvangsten.
Bijv.: Besteld 10 st., 11 st. ontvangen. De factuur met 11 st. wordt automatisch gematcht met een correcte beoordeling.
'Opnemen in Zenvoices betaalopdrachten' als standaard waarde instelbaar maken
new
Betalen
Wanneer gebruik wordt gemaakt van de module Betalen, is het per direct mogelijk om via de administratie instellingen (Beheer/ Omgeving/ Administraties, tabblad Voorkeuren) in te stellen dat voor nieuwe crediteuren standaard 'Opnemen in Zenvoices betaalopdrachten' ingeschakeld wordt
new
Autorisatie
Automatiseren
We hebben de mogelijkheid toegevoegd om tags toe te voegen aan relaties. Op deze manier kunnen deze relaties gegroepeerd worden. Tags kunnen bijvoorbeeld toegepast worden bij automatiseringsregels en bij het autorisatiemanagement.
Raadpleeg voor meer informatie ons helpcentrum.
Herkenningsscore voor btw bedragen aan Zenvoices Lite toegevoegd
new
improved
Scan & herken
UBL export
Aan de herkenningsscore is ook een score voor de correcte btw herkenning toegevoegd. Met deze toevoeging geeft Zenvoices aan wat de zekerheid is dat de btw bedragen van het document volledig juist herkend zijn.
Ondersteuning documentherkenning in Spaanse taal
new
Scan & herken
Realtime scan & herken ondersteunt nu ook de Spaanse taal. Zie voor een compleet overzicht van de talen die we ondersteunen ons helpcentrum.
Ondersteuning voor meerdere Twinfield in- en verkoopdagboeken
new
Twinfield
Sinds begin september '20 is het mogelijk om in Twinfield nieuwe dagboeken aan te maken. Deze zijn per direct ook aan Zenvoices toe te voegen.
In dit artikel lees je hoe je nieuwe dagboeken kunt toevoegen.
Vervaldatum herkenning in Zenvoices Lite administraties
new
Voor Zenvoices Lite administraties herkennen we vanaf nu ook de vervaldatum van documenten.
Meer informatie over Zenvoices Lite vind je terug op ons helpcentrum.
Ondersteuning voor het boeken van btw op kopniveau in King
new
King 5
Per direct hebben we voor King gebruikers een instelling toegevoegd om het instelbaar te maken hoe de btw geboekt dient te worden: op kopniveau of op regelniveau. De btw wordt bij nieuwe administraties standaard geboekt op kopniveau.
Raadpleeg voor meer informatie ons helpcentrum.
Load More