Opmerkingen toevoegen aan documenten
new
Document management
Het is mogelijk geworden om opmerkingen toe te voegen aan document management documenten.
Dubbele boekingen raadplegen vanuit het boekingsscherm
new
Als een factuurnummer niet uniek is, is het vanaf nu mogelijk om de overeenkomende boekingen te raadplegen en te openen vanuit het boekingsscherm door op het factuurnummer te klikken.
image
Foutrapportage bij het bulk wijzigen van administraties
new
Aan het bulk wijzigen van administraties (bèta functie) is een e-mail foutrapportage toegevoegd. Wanneer er fouten of waarschuwingen optreden bij het wijzigen van administraties, dan wordt er een foutrapportage per e-mail gestuurd naar de gebruiker die de wijzig actie gestart heeft.
Bulk wijzigen van administraties (bèta)
new
Het is mogelijk geworden om de instellingen van meerdere administraties gelijktijdig in bulk te wijzigen.
Let op:
deze functionaliteit is vooralsnog alleen beschikbaar als bèta. Wil je deze functionaliteit uitproberen? Neem dan contact met ons op.
Btw-scenario veld voor Octopus relaties
new
Octopus
Voor Octopus administraties is het btw-scenario relatie veld toegevoegd. Met dit verplichte veld kan de btw-plichtigheid van een Octopus relatie bepaald worden.
Beheren van verplichtingen via de public API (Multi ERP)
new
Multi ERP
Het is mogelijk geworden om verplichtingen aan te maken, te wijzigen, te verwijderen en op te halen via onze public API. Per administratie kan ingesteld worden of deze gegevens opgehaald worden uit het gekoppelde boekhoud- of ERP-pakket (standaard) of dat deze via de API beheerd worden. Dit maakt het mogelijk het koppelen van één administratie met meerdere boekhoud- en ERP-pakketten mogelijk (Multi ERP).
Raadpleeg voor meer informatie onze public API documentatie.
Deze functionaliteit is vooralsnog alleen beschikbaar op aanvraag.
Documenten toevoegen door te slepen naar het boeking/document scherm
improved
Het toevoegen van documenten in het boekingsscherm en het documentscherm is vereenvoudigd. Het is mogelijk geworden om documenten te slepen en los te laten in het gehele scherm.
chrome_DL7tpJlcjA
Verplaats en verwijder bulkacties voor document management
new
In het document management archief hebben we bulkacties toegevoegd voor het verplaatsen en verwijderen van documenten:
image
Ondersteuning voor Dropbox voor Teams
new
In de Dropbox koppeling hebben we het mogelijk gemaakt om te koppelen met bestanden uit een teamruimte van Dropbox voor Teams. Een instelling is hier voor toegevoegd bij de koppeling instellingen.
Relatie grootboekrekening veld synchroniseren met Twinfield
new
In Twinfield administraties hebben we het mogelijk gemaakt om het relatie grootboekrekening veld te synchroniseren met boekingsregels in Twinfield. Dit kan ingeschakeld worden met de nieuwe administratie instelling "Synchroniseer het relatie grootboekrekening veld met Twinfield boekingsregels".
Als deze instelling ingeschakeld is, dan wordt de grootboekrekening die gebruikt wordt in de boekingsregels van een crediteur/debiteur in Twinfield overgenomen in het relatie grootboekrekening veld in Zenvoices. Vice versa worden de boekingsregels in Twinfield bijgewerkt wanneer het grootboekrekening veld in de relatie stamgegevens in Zenvoices gewijzigd wordt.
Alleen Twinfield boekingsregels bestaande uit één regel worden ondersteund.
Om reeds bij relaties ingestelde grootboekrekeningen niet te overschrijven met gegevens uit Twinfield, is deze instelling uitgeschakeld bij bestaande administraties. Bij nieuwe administraties wordt deze instelling standaard ingeschakeld.
Load More