Btw automatisch vereffenen
new
Scan & herken
Automatiseren
Afrondingsverschillen in de btw zullen automatisch vereffend worden. In dit artikel leggen we uit welke limieten er gelden.
Publieke API
new
Scan & herken
Automatiseren
API
We hebben een API beschikbaar gesteld voor softwareontwikkelaars.
Deze API biedt de volgende functionaliteit:
  • Lijst van administraties raadplegen
  • Documenten uploaden naar een administratie
  • Boekingen opvragen
  • Scan & herken uitvoeren (automatische herkenning van facturen en bonnen)
Via deze link is de publieke API documentatie te raadplegen.
Rekenfunctie (bèta versie)
new
Voor een geselecteerd aantal gebruikers is per direct een rekenfunctie beschikbaar voor bedrag- en aantal velden. Na de evaluatieperiode zal deze functie voor alle gebruikers beschikbaar worden gemaakt. Wil je nu alvast gebruik maken van deze functie? Neem dan contact met ons op via support@zenvoices.com.
E-mail notificatie wanneer het aantal inbegrepen facturen van een abonnement (bijna) overschreden wordt
new
Per direct kan er een automatische e-mail notificatie verstuurd worden wanneer het aantal inbegrepen facturen van een abonnement (bijna) overschreden wordt. In dit artikel geven we hier meer uitleg over.
Twinfield OAuth2 authenticatie
new
improved
Twinfield
Per direct wordt deze veiligere en stabielere koppelwijze van Twinfield ondersteund. Bestaande boekhoudpakket koppelingen dienen vóór
31 mei 2021
opnieuw geautoriseerd te worden.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Herkenning van Belgische gestructureerde mededeling en ISO-betalingskenmerk
new
Scan & herken
Automatiseren
UBL export
Deze velden worden herkend en zijn als {herkendebetalingsreferentie} variabel te gebruiken in Zenvoices Premium boekingen. In Zenvoices Lite is het veld Betalingsreferentie toegevoegd, welke automatisch gevuld wordt met een herkende betalingsreferentie.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over beschikbare variabelen.
Voor Exact Online administraties de mogelijkheid toegevoegd om e-mailberichten niet te uploaden
new
Exact Online
In de administratie instellingen bij Exact Online administraties hebben we een instelling toegevoegd waardoor het instelbaar is gemaakt of e-mails meegestuurd dienen te worden bij boekingen. Door het meesturen van e-mails uit te schakelen, zal in de Exact Online mobiele app alleen de factuur getoond worden bij het goedkeuren.
Archief uitgebreid
new
improved
Archief
Aan het archief in Zenvoices Premium hebben we extra velden en filter mogelijkheden toegevoegd zoals o.a. herkenningsscore, kostenplaats, kostendrager, project, geautoriseerd door en boekingsvoorstel automatisch goedgekeurd. Raadpleeg dit artikel voor alle opties in het archief.
Factuurbundels zijn beschikbaar
new
Per direct kunnen factuurbundels aangeschaft worden. Op deze manier betaal je een lagere prijs per factuur. Voor de aanschaf van een factuurbundel betaal je eenmalig een bedrag, de bundel is onbeperkt houdbaar.
Raadpleeg deze pagina voor de beschikbare factuurbundels.
Voor Visma eAccounting administraties de gekoppelde dagboeken ophalen
new
improved
Visma eAccounting
Per direct kunnen dagboeken uit Visma eAccounting administraties met afwijkende dagboekcodes automatisch aan Zenvoices gekoppeld worden.
Load More