new
Android & iOS app
We hebben versie 2.1 van onze Android & iOS app beschikbaar gemaakt als bèta. Deze versie bevat de volgende wijzigingen:
  • Nieuw: raadplegen van het document management archief
  • Nieuw: verbeterde document weergave
  • Diverse bug opgelost
Wil je deze versie testen?
  • Werk je met Android? Meld je dan aan als bèta tester in Play Store. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
  • Werk met je met iOS? Meld je dan via deze link aan om de nieuwe versie te testen via TestFlight.
new
Automatiseren
Ook voor handmatig geüploade documenten kunnen nu automatiseringsregels uitgevoerd worden. Als automatisering ingeschakeld is, heb je bij het uploaden van documenten de keuze of automatiseringsregels uitgevoerd dienen te worden:
image
Standaard is deze optie ingeschakeld.
new
improved
Automatiseren
Na een succesvolle bèta test hebben we het automatisch splitsen van documenten beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers met een Pro of Compleet abonnement. Ook is het vanaf nu mogelijk om handmatig geüploade documenten automatisch te splitsen.
Automatisch documenten splitsen detecteert automatisch of documenten uit meerdere facturen/bonnen bestaan en genereert automatisch splitsvoorstellen voor de Splitsen en rangschikken functie, waardoor het niet meer nodig is om documenten handmatig te splitsen en je tijd bespaart bij het verwerken van bulkscans.
Bij Uploaden & inlezen wordt weergegeven welke documenten gesplitst dienen te worden. Ook is er een automatiseringsvoorwaarde beschikbaar die aangeeft of een document gesplitst dient te worden.
Raadpleeg het helpcentrum voor meer informatie.
new
Automatiseren
Als automatisering of automatisch splitsen ingeschakeld is, dan verschijnen documenten pas bij Uploaden & inlezen / Postvak IN als het uitvoeren van de automatiseringsregels of het voorbereiden van het automatisch splitsen uitgevoerd is. Om inzicht te geven in hoeveel documenten nog in verwerking zijn, wordt dit vanaf nu bij Uploaden & inlezen / Postvak IN weergegeven:
image
new
Document management
Net als bij boekingen wordt nu ook bij documenten na het verwijderen van een document het volgende document geopend in plaats van het sluiten van het venster.
improved
We hebben de volgende optimalisaties doorgevoerd voor de administratie statussen en performance overzichten op het dashboard:
  1. De overzichten hebben een vaste hoogte gekregen, waardoor horizontaal scrollen overzichtelijker is geworden en de overzichten sneller laden.
  2. We hebben een knop toegevoegd om de overzichten op het volledige scherm te openen.
new
Na een succesvolle bèta test hebben we het bulk wijzigen van administraties beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers. Met deze functie is het mogelijk om de instellingen van meerdere administraties in één handeling te wijzigen.
Raadpleeg voor meer informatie het helpcentrum.
De bestaande bulkacties voor het actief en inactief maken van administraties hebben we weggehaald, omdat deze handeling ook mogelijk is met de bulk wijzig functie.
new
King
Het is mogelijk geworden om King digitaal-archiefsoorten in te stellen per dagboek en boekingstype. Voorheen kon dit alleen ingesteld worden voor inkoop of verkoop.
Deze wijziging maakt het bijvoorbeeld mogelijk om voor inkoopfacturen een andere digitaal-archiefsoort toe te passen dan voor financiële boekingen.
new
Na het verwijderen van een boeking wordt vanaf nu de volgende boeking geopend in plaats van het sluiten van het venster.
new
Exact Globe
In Exact Globe is het mogelijk om voor een grootboekrekening in te stellen dat de invoer van een artikel en medewerker in een boekingsregel verplicht is. Deze verplichting wordt vanaf nu overgenomen in het boekingsscherm.
Load More