Rapport met verwerkte facturen per administratie
new
We hebben een rapport toegevoegd waarmee het aantal verwerkte facturen per administratie te raadplegen is. Dit rapport vind je onder Beheer / Omgeving / Rapporten / Verwerkte facturen.
Boekingsdatum regel veld toegevoegd voor King gebruikers
improved
King 5
Voor King gebruikers hebben we het boekingsdatum veld op regelniveau toegevoegd.
Koppelen met e-Boekhouden.nl
new
e-Boekhouden.nl
Zenvoices kan nu ook met e-Boekhouden.nl worden gekoppeld. Daarmee is het automatisch herkennen van facturen, boeken van facturen en het digitaal autoriseren voor e-Boekhouden.nl gebruikers nu ook beschikbaar. Bekijk de aandachtspunten voor het koppelen met e-Boekhouden.nl in het helpcentrum.
Transitorisch boeken voor Unit4 Multivers (permanence boekingen)
new
Unit4
Het is mogelijk geworden om transitorisch te boeken (permanence) voor Unit4 Multivers. Raadpleeg voor meer informatie het helpcentrum.
Kolominstellingen van gegevensoverzichten opslaan
new
De kolominstellingen van diverse gegevensoverzichten worden vanaf nu opgeslagen. Hierdoor is het mogelijk overzichten naar eigen voorkeur in te delen en vast te zetten.
Niet PDF boekingsdocumenten als PDF uploaden naar je boekhoudpakket
new
We hebben het mogelijk gemaakt om niet PDF boekingsdocumenten automatisch naar PDF te converteren en als PDF up te loaden naar je boekhoudpakket. Raadpleeg het helpcentrum voor meer informatie.
Auditrapport toevoegen aan boekingsdocumenten
new
We hebben het mogelijk gemaakt om een auditrapport toe te voegen aan boekingsdocumenten die geüpload worden naar je boekhoudpakket. Raadpleeg het helpcentrum voor meer informatie.
Koppeling met Visma eAccounting
new
Visma eAccounting
Het is mogelijk geworden om Zenvoices te koppelen aan Visma eAccounting. Daarmee is het automatisch herkennen en boeken van facturen en het digitaal autoriseren voor Visma eAccounting gebruikers nu ook beschikbaar. Bekijk de aandachtspunten voor het koppelen met Visma eAccounting in het helpcentrum.
Boekingen blokkeren voor betaling in Exact Globe
new
Exact Globe
Het is mogelijk geworden om boekingen in Exact Globe te blokkeren voor betaling en na autorisatie betaalbaar te stellen. Raadpleeg het helpcentrum voor meer informatie.
LET OP:
Exact Globe versie 417SP10 (d.d. 3-6-2019) of nieuwer is vereist om gebruik te maken hiervan.
Koppelingen met Exact Online Frankrijk, Engeland en Verenigde Staten
new
Exact Online
Vanaf nu is het mogelijk om Zenvoices ook te koppelen met Exact Online Frankrijk, Engeland en Verenigde Staten.
Load More