Mailbevestiging sturen naar aanleveraars bij binnenkomst documenten in de inbox van hun administratie
new
Vanaf heden kan er op administratieniveau ingesteld worden of aanleveraars een bevestigingsmail wensen te ontvangen wanneer het aangeleverde bestand ontvangen is in hun administratie.
Om dit te activeren ga je naar Beheer / Omgeving / Administraties. Klik op 'Wijzigen' bij desbetreffende administratie, onder het tabje 'Voorkeuren' kan deze optie aan- of uitgevinkt worden.
Exact Online: Betalingscondities van type 'Einde maand' worden ondersteund
new
Exact Online
Vanaf heden kan er in Zenvoices gebruik gemaakt worden van de betalingstermijnoptie 'Aantal keren einde v/d maand'. Zo kan de vervaldatum van een factuur automatisch vastgesteld worden op bv. 'x aantal keren einde v/d maand +30 dagen'.
Bestellingen en facturen matchen voor Exact Globe
new
Autorisatie
Automatiseren
Exact Globe
Bestellingen&facturen matchen
Voor Exact Globe hebben we de Bestellingen en facturen matchen module beschikbaar gemaakt. Met deze module is het mogelijk om inkoopfacturen automatisch te matchen met bestellingen en magazijnontvangsten, de verwerking van deze facturen te automatiseren en bij afwijkingen een afhandelingsproces op te starten.
Auditrapporten tijdens autorisatie bijwerken in het boekhoudpakket
new
Autorisatie
Exact Online
Voor Exact Online gebruikers hebben we het mogelijk gemaakt om het auditrapport (met o.a. de autorisatiestatus) gedurende de autorisatie te updaten in Exact Online. Zo heb je in Exact Online inzichtelijk wat de status is van een nog niet geautoriseerde boeking.
Raadpleeg ons helpcentrum voor meer informatie.
Archief exporteren naar Excel
new
Met deze exportfunctie is het mogelijk om het archief te exporteren naar Excel met een maximum van 1000 regels.
Boekingsregels met bedrag nul automatisch verwijderen bij het opslaan
improved
Boekingsregels met bedrag nul zullen per direct automatisch verwijderd worden bij het opslaan. Wil je dit liever niet? Raadpleeg dan ons helpcentrum om dit uit te schakelen.
Archief back-up functie
new
Archief
Met de archief back-up functie is het mogelijk om boekingsdocumenten van een heel boekjaar of een bepaalde periode ervan als ZIP-bestand te downloaden.
Raadpleeg ons helpcentrum voor meer informatie.
Facturen & bonnen omzetten naar UBL met Zenvoices Lite
new
Scan & herken
UBL export
Met Zenvoices Lite kun je facturen en bonnen automatisch en realtime omzetten in een UBL factuur voor verwerking in je boekhoudpakket. Documenten die per mail of app worden aangeleverd worden automatisch ingelezen en direct omgezet in een UBL factuur. Binnen enkele seconden wordt de UBL factuur met oorspronkelijke factuur/bon als bijlage geëxporteerd naar je boekhoudpakket of verzonden per e-mail.
Raadpleeg ons helpcentrum voor voor meer informatie.
Per dagboek kan een @to-zenvoices.com aanlever e-mailadres gebruikt worden
new
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Diverse verbeteringen
new
improved
  • Indien de aanvullende module Bestellingen & facturen matchen geactiveerd is, kan in de crediteur instellingen aangegeven worden of het boekingstype een inkoopfactuur of financiële boeking betreft. Standaard staat deze instelling op 'Automatisch', waarbij gekeken wordt naar de laatste boeking.
  • Notificatie instellingen: via Beheer / Omgeving / Instellingen en het tabblad 'Notificaties' kan op omgevingsniveau ingesteld worden wanneer en per welk kanaal een notificatie verzonden dient te worden. Gebruikers hebben de mogelijkheid om deze instellingen te overrulen. Nieuw is de mogelijkheid om in te stellen of een e-mail verzonden wordt bij de notificatie “Genoemd in een opmerking”.
  • Indien de module 'Betalen' geactiveerd is, is het mogelijk om de crediteur IBAN bij te werken vanuit een betaalopdracht.
Load More