PEPPOL retourberichten versturen
new
Samen met o.a. het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninklijkrelaties (BKZ) en onderzoeksbureau GBNED hebben we het mogelijk gemaakt om PEPPOL retourberichten te versturen wanneer een bestand ontvangen, goedgekeurd en evt. afgekeurd is. In dit artikel uit ons helpcentrum lees je hier meer over.
Betalingskorting module (bèta)
new
Scan & herken
Purchase to pay
Betalen
Voor een beperkt aantal gebruikers is de betalingskorting module beschikbaar gemaakt. Op basis van een standaard ingesteld kortingspercentage in de stamgegevens van een crediteur of op basis van handmatige invoer kan betalingskorting automatisch toegepast worden. Na de evaluatieperiode zal deze functionaliteit beschikbaar worden gemaakt voor gebruikers met abonnement Basis, Pro en Compleet.
Wil je hier nu al gebruik van maken? Neem dan contact met ons op via support@zenvoices.com
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Transitorisch boeken voor AFAS
new
AFAS
Voor AFAS gebruikers vanaf Profit 18 wordt transitorisch boeken ondersteund.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Tijdlijn beschikbaar bij Boeking details
new
Bij 'Boeking details' is de tab 'Tijdlijn' beschikbaar gemaakt. Deze vind je rechts naast de reeds bestaande tabs. Hierin vind je de historie van een boeking in een overzichtelijke tijdlijn.
Versturen van e-mails bij boekingen
new
Er is een optie toegevoegd om e-mails te kunnen versturen aan relaties bij boekingen. Deze functionaliteit is beschikbaar voor gebruikers met abonnement Basis, Pro en Compleet.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Rekenfunctie beschikbaar
new
De rekenfunctie, ook wel calculator of rekenmachine genoemd, is nu beschikbaar voor Premium administraties in zowel de bedrag- als de aantal velden in het boekingsscherm. Je activeert de rekenfunctie met de = toets. Zie voor meer informatie dit helpartikel.
Voor Accountancy Gemak/Boekhoud Gemak/Multivers administraties wordt het betalingsreferentieveld van nieuwe dagboeken automatisch gevuld met het factuurnummer
new
Voor Accountancy Gemak/Boekhoud Gemak/Multivers administraties vullen we standaard de betalingsreferentie van nieuwe dagboeken met het variabel {factuurnummer}. Zo wordt het factuurnummer automatisch opgeslagen in het betalingsreferentieveld in Accountancy Gemak/Boekhoud Gemak/Multivers.
Valuta herkenning
new
Scan & herken
Valuta's worden herkend in documenten en krijgen een herkenningsscore toegewezen.
In Lite administraties wordt de herkende valuta standaard toegepast en in Premium administraties is instelbaar of de herkende valuta overgenomen moet worden in boekingen of dat de stamgegevens gebruikt moeten worden (standaard instelling).
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Btw automatisch vereffenen
new
Scan & herken
Automatiseren
Afrondingsverschillen in de btw zullen automatisch vereffend worden. In dit artikel leggen we uit welke limieten er gelden.
Publieke API
new
Scan & herken
Automatiseren
API
We hebben een API beschikbaar gesteld voor softwareontwikkelaars.
Deze API biedt de volgende functionaliteit:
  • Lijst van administraties raadplegen
  • Documenten uploaden naar een administratie
  • Boekingen opvragen
  • Scan & herken uitvoeren (automatische herkenning van facturen en bonnen)
Via deze link is de publieke API documentatie te raadplegen.
Load More