Zenvoices Lite: valuta toegevoegd
new
UBL export
Voor Zenvoices Lite administraties hebben we een valuta veld toegevoegd. Dit veld wordt nog niet automatisch herkend, maar is nu al wel beschikbaar bij de herkenningscontrole en wordt ook overgenomen in UBL facturen. De standaardwaarde is EUR.
Ondersteuning voorraadeenheden per x aantal
new
King 5
Bestellingen&facturen matchen
Voor King gebruikers die gebruik maken van Bestellingen & facturen matchen ondersteunen we per direct ook bestellingsregels die geprijsd zijn per 'x aantal voorraadeenheden'. Met deze toevoeging kunnen bestellingsregels die bijv. geprijsd zijn met per 1000 st. ook eenvoudig gematcht worden
Aantallen ondersteuning voor King financiële boekingen
new
King 5
Voor King gebruikers bieden we per direct ondersteuning voor het boeken aan aantallen.
King 5.63a1 en Zenvoices King webservices 1.11 zijn noodzakelijk om hiervan gebruik te kunnen maken.
Relatie toewijsregels
new
Scan & herken
Automatiseren
Door automatiseringsregels voor het toekennen van relaties aan te maken, is het mogelijk om bijv. een relatie 'Diverse brandstof' automatisch toe te kennen aan een boeking wanneer het woord 'Shell' of 'Texaco' of 'Tango' herkend wordt op een bon. Ook voor non-EU facturen en de relatietoewijzing van verkoopfacturen kan dit handig zijn als er bijv. gewerkt wordt met de debiteur 'Diverse debiteuren' voor particulieren zonder btw-nummer.
Vernieuwde herkenningsoftware met herkenningsscores
new
Scan & herken
Automatiseren
Per direct is onze vernieuwde herkenningssoftware actief voor alle gebruikers.
  • Aan ingelezen documenten wordt een herkenningsscore toegekend.
  • De herkenningsscore geeft aan wat de zekerheid is dat de gegevens volledig juist herkend zijn.
  • De score wordt toegekend op boekings- en veldniveau.
  • Met deze score kun je ook bepalen vanaf welke herkenningsscore een boekingsvoorstel automatisch goedgekeurd kan worden. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over automatische goedkeuring.
Zenvoices Lite: archief nu 30 dagen beschikbaar
improved
Archief
UBL export
Voor Zenvoices Lite administraties is het archief per direct langer beschikbaar gemaakt, namelijk 30 dagen. Zo kunnen documenten tot 30 dagen na het exporteren nog gedownload worden (in UBL of originele formaat) en kan er langer achteraf feedback gegeven worden op herkende gegevens.
Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over Zenvoices Lite.
Voor King: mogelijkheid om kostenplaats en kostendrager als aparte velden te tonen
new
improved
Autorisatie
Automatiseren
King Anywhere
Door deze functie te activeren kan tijdens het boeken eenvoudig in een aparte kolom de juiste kostenplaats/kostendrager bij de boeking geselecteerd worden en kan bijv. bij het autorisatiemanagement en automatisering een voorwaarde aangemaakt worden o.b.v. kostenplaats/kostendrager. Voorheen diende dit op grootboekrekeningniveau (bijv. grootboekrekening 4502.1.3) ingesteld te worden.
Boekingen worden op dezelfde manier geboekt in King. Eventuele nieuwe combinaties (bij bijv. nieuwe kostenplaatsen) kunnen automatisch door Zenvoices aangemaakt worden. Zenvoices maakt dan een nieuwe grootboekrekening aan in King voor de gekozen combinatie grootboekrekening/kostenplaats/kostendrager. Deze functie is standaard uitgeschakeld. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.
Bestellingen & facturen matchen op basis van ontvangsten
new
Exact Globe
Exact Online
King Anywhere
Bestellingen&facturen matchen
Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de module Bestellingen & facturen matchen, kunnen met scan & herken ingelezen facturen vanaf nu ook (naast automatische matching op aantal besteld) automatisch gematched worden op basis van ontvangsten.
Bijv.: Besteld 10 st., 11 st. ontvangen. De factuur met 11 st. wordt automatisch gematcht met een correcte beoordeling.
'Opnemen in Zenvoices betaalopdrachten' als standaard waarde instelbaar maken
new
Betalen
Wanneer gebruik wordt gemaakt van de module Betalen, is het per direct mogelijk om via de administratie instellingen (Beheer/ Omgeving/ Administraties, tabblad Voorkeuren) in te stellen dat voor nieuwe crediteuren standaard 'Opnemen in Zenvoices betaalopdrachten' ingeschakeld wordt
new
Autorisatie
Automatiseren
We hebben de mogelijkheid toegevoegd om tags toe te voegen aan relaties. Op deze manier kunnen deze relaties gegroepeerd worden. Tags kunnen bijvoorbeeld toegepast worden bij automatiseringsregels en bij het autorisatiemanagement.
Raadpleeg voor meer informatie ons helpcentrum.
Hier vind je een voorbeeld hoe je dit zelf kan instellen.
Load More